Президент Республіки Польща в еміграції Станіслав Островський!

Кожна особа польського походження 18-35 років з України, Білорусі та Молдови має шанс взяти участь у цьому надзвичайному проєкті!

Основною метою програми є підвищення організаційного та змістовного рівня людей, які діють у місцевій громаді, зокрема польської меншини, шляхом представлення моделей діяльності, які ми використовуємо в Польщі. Ми пропонуємо людям, які відповідають вимогам проєкту в конкурсі, привабливе перебування в Любліні, сповнене тренінгів, майстер-класів та цікавих зустрічей, а також налагоджуємо стосунки з активними поляками, які діють у Любліні та Люблінському краї!

Для того, щоб приєднатися до програми та мати можливість 10-денного перебування в Любліні та участі в заходах, передбачених проєктом, необхідно заповнити та надіслати заявку на вказану адресу, на підставі якої ми виберемо учасників.

Щоб мати можливість приєднатися до програми:

• Бути особою, яка проживає в Україні, Білорусі чи Молдові, віком від 18 до 35 років, польського походження.

• Мати дійсний паспорт (громадянам ЄС потрібен лише інший документ, який дає їм право пересуватися в Шенгенській зоні).
• Активно брати участь у житті місцевої громади за місцем проживання. Якщо ви підтримуєте діяльність польської громадської організації, хору, парафіяльної громади, танцювального колективу, іншої організації - наша програма саме для вас! Офіційне членство в організації не потрібно.

• Карта поляка НЕ ​​ПОТРІБНА.
• Базове знання польської мови є достатнім, оскільки програма спрямована на розширення лінгвістичних здібностей учасників протягом її тривалості.

Заявки надсилайте за адресою: kontakt@instytutandersa.org.pl у заголовку повідомлення із зазначенням: «Активно для Польщі 2022 – Заявка» до 15 червня 2022 року!

При процедурі відбору учасників проєкту враховуються:

• Сумісна правильність резюме та супровідного листа
• Активність учасників до цього часу, включаючи різні форми залучення: участь у діяльності польських організацій, польських хорів, танцювальних колективів, спільна організація заходів та проєктів.

Результати набору будуть оголошені 20 червня 2022 року.

Будь ласка, надсилайте будь-які запитання щодо конкурсу на електронну адресу: kontakt@instytutandersa.org.pl