Jak podają media, Filip Chajzer związał się z Małgorzatą Walczak niedługo po tym jak jego kariera w mediach zaczęła przybierać na sile. Co więcej, związek spowodował, że dziennikarz dość mocno się zmienił!

Kryzys w związku doprowadził do rozstania!

Zakochani raczej stronili od wystawnych imprez branżowych i ciężko było spotkać ich pozujących na ściankach, o wiele bardziej woleli prywatność. W 2017 roku na świat przyszedł ich syn – Aleksander. Wydawało się, że para jest ze sobą bardzo szczęśliwa.

Portal Jastrząb Post zaznacza natomiast, że kilka dni temu partnerka dziennikarza zamieściła w mediach społecznościowych wpis, który wprost wskazywał na to, że w życiu pary nie dzieje się najlepiej. Co prawda, post szybko zniknął z sieci, ale wiele osób zdążyło go zobaczyć i pojawiło się wiele spekulacji.

Mocne oświadczenie pojawiło się na profilu społecznościowym dziennikarza

Teraz można położyć już kres plotkom, bowiem para zdecydowała się na wydanie oficjalnego oświadczenia w sprawie swojego związku. Niestety nie są to najlepsze wieści. Związek nie przetrwał próby czasu i para postanowiła się rozstać.

- Moi drodzy. Wylewne komentowanie życia prywatnego to, jak dobrze wiecie, nie moja bajka. Dlatego wraz z Gosią najbardziej enigmatycznie, jak tylko się da, prosimy o uszanowanie naszych prywatnych decyzji. Dobro dziecka jest dla nas zawsze najważniejsze – brzmi komunikat opublikowany na Instagramie dziennikarza.

JAK INFORMOWAŁ PORTAL „ŻYCIE”: ALEKSANDRA KWAŚNIEWSKA ZASKOCZYŁA POKAZUJĄC STARE ZDJĘCIE MAMY. RZADKO MOŻNA ZOBACZYĆ BYŁĄ PIERWSZĄ DAMĘ W TAKIM NIEZOBOWĄZUJACYM WYDANIU

PORTAL "ŻYCIE" PISAŁ RÓWNIEŻ: NAJNOWSZY PROJEKT RZĄDU WYWOŁUJE MIESZANE REAKCJE POLAKÓW. CHODZI O EMERYTURY OBYWATELI. PARTIA RZĄDZĄCA MA ZAMIAR PRZEŚWIETLIĆ KONTA MILIONÓW OSÓB

JAK INFORMOWAŁ RÓWNIEŻ PORTAL INFORMACYJNY „ŻYCIE”: BABCIA WSTYDZIŁA SIĘ TEGO, ŻE JEJ WNUCZKA JEST NIEŚLUBNYM DZIECKIEM. SYN KOBIETY NIE CHCIAŁ SŁYSZEĆ O CEREMONII. MAŁO BRAKOWAŁO, A STRACIŁBY RODZINĘ

PORTAL “ŻYCIE” INFORMOWAŁ TAKŻE O: SENIORZY MOGĄ LICZYĆ NA DODATKOWE WSPARCIE FINANSOWE. KTO MOŻE SKORZYSTAĆ Z PIENIĘDZY